Maandag 18 november 2019  

Ik heb een machine gevonden, hoe kan ik deze kopen?
Bij elke machine op AgriWeb staan de gegevens van het bedrijf dat deze machine heeft aangeboden. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf of via het reactieformulier vragen of het bedrijf contact met u wil opnemen.

Ik probeer wel te zoeken maar krijg steeds geen resultaten te zien. Wat doe ik niet goed?
Als u geen resultaten krijgt op uw zoekopdracht kunt u proberen om de zoekterm wat te verkorten. Het is mogelijk om op meerdere zoektermen tegelijk te zoeken in de database van AgriWeb. Meestal is een deel van het betreffende woord al voldoende om tot resultaten te komen.

Ik zoek een bepaalde machine, hoe kan ik die vinden op AgriWeb?
U kunt op twee verschillende manieren zoeken in de database van AgriWeb. De meest gebruikte methode is via de zoekpagina. Hier kunt u eenvoudig uw gezochte machine invoeren en deze zal gezocht worden in de database. Een andere methode om een gebruikte machine te vinden is via de pagina categorieŽn. Op deze pagina kunt u een categorie selecteren waarna alle gebruikte machines uit de AgriWeb database getoond zullen worden uit de betreffende categorie.

Kan ik als particulier ook machines via AgriWeb aanbieden?
Nee, alleen bedrijven en handelaren die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking voor het plaatsen van machines op AgriWeb.

Ik ben een bedrijf of handelaar en ik wil graag machines plaatsen op AgriWeb, wat moet ik doen?
U vindt op onze informatiepagina voor bedrijven uitgebreide informatie over AgriWeb en aan welke voorwaarden u moet voldoen om gebruikte landbouw- en bouwmachines te mogen plaatsen op AgriWeb. Ook staat hier de aanmeldingsprocedure exact omschreven. Klik hier voor de bedrijven aanmeldingspagina.

Kan ik adverteren op AgriWeb?
Ja, neem contact op via sales@agriweb.nl.

Ik heb een andere vraag!
Overige vragen kunt u via info@agriweb.nl stellen.

© 2002-2019 - AgriWeb.nl - Swifterbant