Maandag 9 december 2019  

Wat is AgriWeb?
Agriweb is een online zoekmachine voor landbouw- en bouwmachines en toebehoren. Landbouwmechanisatie- bedrijven, handelaren en andere aanbieders van landbouw- en bouwmachines kunnen op AgriWeb hun machines kosteloos presenteren.

Wie zit er achter AgriWeb?
AgriWeb is een initiatief van PM Webdesign & Consultancy - Dronten. Meer informatie over PM Webdesign & Consultancy is te vinden op www.pmwebdesign.nl of u kunt een mail sturen aan info@pmwebdesign.nl.

Wat maakt AgriWeb zo uniek?
AgriWeb is een gratis zoekmachine. Dit betekent dat het aanbieden van gebruikte machines geheel gratis is. Daarnaast biedt AgriWeb de ondernemer extra mogelijkheden zoals het koppelen van de gebruikte machines aan de eigen site en AgriFax (zonder internetaansluiting zakendoen via E-mail).

Waar kan ik AgriWeb materialen downloaden?
Door hier te klikken komt u op de pers-download pagina. Op dit gedeelte van AgriWeb kunt u recente persberichten downloaden en hoog resolutie illustratiemateriaal downloaden. U kunt een password voor dit beveiligde gedeelte aanvragen door uw verzoek per E-mail te sturen aan pers@agriweb.nl
Klik hier om naar de pers-download pagina te gaan.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met AgriWeb:
AgriWeb.nl
Postbus 3
8200 AA LELYSTAD
info@agriweb.nl
Fax. (0320) 268954

© 2002-2019 - AgriWeb.nl - Swifterbant